Rólunk

Nemeth-Tamas-vadasziro

Németh Tamás

vadász, természetkedvelő, vadászíró

Gyermekkorom óta rajongok a természetért, amikor csak tehetem a környék erdőit járom. Jelenleg ez az elfoglaltság szerencsére munkámból is adódik, így szabad- és munkaidőmet egyaránt a nekem kedves helyen tölthetem. Az évek folyamán számos személyes élménnyel, mások által mesélt történettel gazdagodtam. Ezeket – olykor az írói szabadságjogokkal és fantáziával élve – folyamatosan papírra vetem, és igyekszem úgy átadni az olvasóközönségnek, hogy a történetek részesévé váljanak.

Korábban csak egy szűk kör részére publikáltam a hol jobban, hol rosszabbul sikerült írásaimat. Közülük többen is biztattak, hogy folytassam az írást.

2018. decemberében a Predator Control Hungary csapata a Facebook csoportjukban szervezett egy novella versenyt, melyen én is részt vettem, és első helyezést értem el. A nyertes mű ide kattintva olvasható el.

Ezt követően elindítottam Facebook oldalamat, ahol számos írásom megjelent, majd később létrehoztam ezt a weboldalt is.

Vadászattal, erdőjárással, természettel kapcsolatos történeteimből az alábbi linkre kattintva olvashattok ízelítőt.
Történeteim.

Nagy álmom vált valóra, amikor írásaim  könyv formájában is megjelentek. 2021. őszén az Erdők mélyén – Vadásztörténetek, aztán 2022. decemberében második kötetem is, melynek címe Erdei pillanatok. Ide kattintva tudod megrendelni könyveimet!

Remélem, örömmel olvassátok majd műveimet!

Kuna Lívia

egyéni vállalkozó, ügyintéző

Hálával tartozom páromnak, aki nem csekély mértékben járul hozzá ahhoz, hogy könyvem megjelenhessen. Sokszor késő estig dolgozott azon, hogy ez a weboldal elkészüljön, és a könyvkiadással járó adminisztrációs terheket is magára vállalta.

Segítségemre van az info@erdokmelyen.hu e-mail címre érkező üzenetek , valamint a Facebook oldalam kezelésében,  továbbá a könyvrendelések teljesítése kapcsán is.