Rólunk

 

Nemeth-Tamas-vadasziro

Németh Tamás

vadász, természetkedvelő, vadászíró

Gyermekkorom óta rajongok a természetért, amikor csak tehetem a környék erdőit járom. Jelenleg ez az elfoglaltság szerencsére munkámból is adódik, így szabad- és munkaidőmet egyaránt a nekem kedves helyen tölthetem. Az évek folyamán számos személyes élménnyel, mások által mesélt történettel gazdagodtam. Ezeket – olykor az írói szabadságjogokkal és fantáziával élve – folyamatosan papírra vetem, és igyekszem úgy átadni az olvasóközönségnek, hogy a történetek részesévé váljanak.

Korábban csak egy szűk kör részére publikáltam a hol jobban, hol rosszabbul sikerült írásaimat. Közülük többen is biztattak, hogy folytassam az írást.

2018. decemberében a Predator Control Hungary csapata a Facebook csoportjukban szervezett egy novella versenyt, melyen én is részt vettem, és első helyezést értem el. A nyertes mű ide kattintva olvasható el.

Ennek hatására 2019. februárjában elindítottam Facebook oldalamat, ahol számos írásom olvasható, majd 2021. novemberében közzétettük a weboldalamat is.

Nagy álmom vált valóra, amikor írásaim  könyv formájában is megjelentek. 2021. őszén az Erdők mélyén – Vadásztörténetek, aztán 2022. decemberében második kötetem is, melynek címe Erdei pillanatok. Ide kattintva tudod megrendelni könyveimet!

A Nimród vadászújságban többször publikálhattam. 2022. decemberében az újság honlapján jelent meg Az utolsó borjú című írásom. A 2023. szeptemberi lapszámban Amikor az élmény többet ér címmel, a 2023. decemberi lapszámban Teliholdas éjszaka címmel jelentek meg műveim.

Vadászattal, erdőjárással, természettel kapcsolatos történeteimből az következő linkre kattintva olvashattok ízelítőt: Történeteim.

Remélem, hogy örömmel olvassátok majd történeteimet, könyveimet!

Kuna Lívia

egyéni vállalkozó, ügyintéző

Hálával tartozom páromnak, aki nem csekély mértékben járul hozzá ahhoz, hogy könyveim megjelenjenek. Sokszor késő estig dolgozott azon, hogy ez a weboldal elkészüljön, és a könyvkiadás ügyintézésével járó számos feladat javát is magára vállalta.

Segítségemre van az info@erdokmelyen.hu e-mail címre érkező üzenetek, valamint a Facebook oldalam kezelésében,  továbbá a könyvrendelések teljesítése kapcsán is.